Onze ‘Gele Zaterdag’

Afgelopen zaterdag was het de ‘Gele Zaterdag’, onze campagnedag voor de gemeenteraadsverkiezingen. Om half negen kwamen 35 enthousiaste leden van Gemeentebelangen samen bij de Boshof in Odoorn. Deze dag was gepland om met de inwoners van de gemeente in contact te komen en het gedachtegoed van Gemeentebelangen over te dragen. Na de koffie ging het team op pad met de alweer traditioneel (Gemeentebelangen) gele Amerikaanse schoolbus en twee auto’s voorzien van grote verkiezingsposters op de aanhangers. Van te voren was bepaald dat er per dorp een gele knapzak gevuld met een verrassingspakket zou worden uitgedeeld. Ook waren er gele knapzakken voor de prijswinnaars van de GB-puzzel en de kleurplaat.

Gesterkt met de knapzakken, gadgets, persoonlijke flyers en het verkiezingsprogramma werd menig goed gesprek aangeknoopt en kon uitleg worden gegeven over de verkiezingsitems en ambities. Met de bus en de auto’s toerden de Gemeentebelangers door alle dorpen in de gemeente. Onderweg is er gesproken met de inwoners van jong tot oud en wonende in grote en kleine kernen. Het was een mooie maar wat frisse dag, met een straffe wind en dus kwamen de gele pet en sjaal goed van pas. Zo kleurde deze dag tot een prachtige ‘Gele Zaterdag’.

 

De dag werd gezamenlijk afgesloten bij Da-Xin in Borger. Voor ons was het een geslaagde dag waarin we met een grote groep hebben laten zien dat Gemeentebelangen leeft en midden in de samenleving staat. We hebben ons laten zien zoals we zijn; een onafhankelijke, laagdrempelige en professionele partij. Een partij die zich richt op u, de inwoner van Borger-Odoorn, zonder daarbij afhankelijk te zijn van de landelijke lijn. Wij kijken naar wat het beste is voor onze gemeente, voor onze inwoners en voor uw toekomst. Kortom politiek voor, door en met de inwoners.

Woensdag 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. U kunt op ons rekenen, wij rekenen op u.